Om oss

Velkommen til Quality Products & Services AS

Leveransekvalitet - din trygghet

QPS AS har utført fugearbeid på asfalt og betong på de fleste flyplasser i Norge siden 2001. Vi er også spesialister på fuging av trikkeskinner. Vi har tilsammen fuget godt over en million meter for store kunder som Oslo Sporveier og Avinor.

Vi har utviklet prosedyrer og fugeutstyr spesielt med tanke på fleksibilitet i arbeidssituasjonen og høy kvalitet på utført arbeid.

Våre mannskaper har gjennomgått alle kurs for bevegelse på flyplass, som HMS og Airside safety, og de er sikkerhetsklarerte på høyt nivå innen både sivile og militære områder.

Bilde av en flyplass med nyfuget asfalt - Quality Products & Services AS - Fugetjenester

Vår leverandør

ZACHO Products A/S er vår eneste leverandør av fugemasse, maskiner og øvrig utstyr. ZACHO har drevet siden 1976 og har utviklet produkter til vedlikehold av anlegg, vei og lufthavn. Produktene fra ZACHO er innovativt utstyr som er utviklet til å alltid imøtekomme kunders ønsker og behov.

Vi er stolte av å være ZACHOs eneste forhandler i Norge.

Bilde av logoen til ZACHO - Quality Products & Services AS - Fugetjenester

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle